Urine inleveren – Huisartsenpraktijk Witvoet – Zeist

Welkom bij Huisartsenpraktijk Witvoet

OPEN

OPEN betekent dat we online inzage geven in uw dossier. U kunt v/a 17 augustus j.l. via het reeds bestaande patientportaal (en via de app Zorg4Zeist) uw dossier inzien. Zo blijft u op de hoogte van de inhoud van uw eigen medische gegevens en kunt u zelf zaken omtrent uw gezondheid monitoren. Aanvullende informatie zal nog volgen; mocht u er alvast meer over willen lezen, dan kan dit via de volgende link.  U kunt zich alvast aanmelden via de knop patiëntportaal.

Urine inleveren

We willen u verzoeken om voor urine onderzoek gebruik te maken van de trolley bij de balie met daarop bakjes en urinepotjes. De bakjes bevatten een formulier en een pen. U kan de urine in een bakje zetten en dan graag het formulier zo volledig mogelijk invullen. Daarna kunt u het bakje op de balie achterlaten. U mag altijd nieuw urinepotje meenemen voor de volgende keer. We willen u vragen om uit hygiënisch oogpunt de urine altijd in een door ons of de apotheek verstrekt goed afsluitbaar wegwerp potje in te leveren.

Nieuw is dat u de uitslag kan inzien via de vernieuwde app Zorg4Zeist. Wanneer u daar gebruik van wil maken dan kunt u dit ook aangeven op het formulier.