Urine inleveren – Huisartsenpraktijk Witvoet – Zeist

Welkom bij Huisartsenpraktijk Witvoet

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Witvoet

U kunt hier informatie vinden over de praktijk zoals de openingstijden, afspraken maken, de medewerkers en overige praktische informatie.

Voor meer informatie kunt u de menu-balk bovenaan de pagina aanklikken.

Tevens kunt u zich aanmelden, als u dit wilt, in de persoonlijke patienten-omgeving (zie rechtsboven en tevens in de menu-balk rechts). Wat u hiermee kunt, is: vragen stellen per mail, herhaalrecepten aanvragen en een deel van uw dossier inzien.

Urine inleveren

We willen u verzoeken om voor urine onderzoek gebruik te maken van de trolley bij de balie met daarop bakjes en urinepotjes. De bakjes bevatten een formulier en een pen. U kan de urine in een bakje zetten en dan graag het formulier zo volledig mogelijk invullen. Daarna kunt u het bakje op de balie achterlaten. U mag altijd nieuw urinepotje meenemen voor de volgende keer. We willen u vragen om uit hygiënisch oogpunt de urine altijd in een door ons of de apotheek verstrekt goed afsluitbaar wegwerp potje in te leveren.

Nieuw is dat u de uitslag kan inzien via de vernieuwde app Zorg4Zeist. Wanneer u daar gebruik van wil maken dan kunt u dit ook aangeven op het formulier.